| Instructeurs / Trainers |

Sabine van Overbeek - van de Schoot

Sabine van de Schoot

Ik ben Sabine van Overbeek van de Schoot.
Op 11 augustus 1983 ben ik geboren en ik woon in Oirschot. In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige in het Maxima Medisch Centrum in Veldoven. Nu ben ik bezig met de opleiding tot Intensive Care verpleegkundige.

Toen ik 6 jaar oud was ben ik begonnen met zwemles bij E.O.Z.C. Ik ben dus al vele jaren lid van deze vereniging. In 1996 ben ik gevraagd om startnummer te worden wat ik graag wilde. Tegenwoordig ben ik geen startnummer meer, omdat dit niet meer haalbaar is met het onregelmatig werken. Zo af en toe als ik tijd heb zwem ik mee met het recreatief zwemmen.

In 1998 ben ik begonnen als leerling-instructeur en omdat ik het zwemles geven leuk bleef vinden heb ik in 2000 de cursus gedaan voor zwemleider A. Maar daar is het niet bij gebleven, want in 2005 ben ik geslaagd voor de cursus zwemleider B.
En zo af en toe is er een cursus waar ik naar toe ga, om ervoor te zorgen dat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen

Ook ben ik actief in de zaken rondom de club, zoals het organiseren van het zwemkamp en andere speciale evenementen. Daarnaast zit ik namens alle instructeurs in de TC en hou ik alles bij rondom cursussen/ bijscholingen voor de instructeurs.

In mijn eigen vrije tijd vind ik het erg gezellig om op stap te gaan en leuke dingen te doen met vriendinnen, bijv. naar de stad gaan enz..
Zoals je leest is het erg gezellig bij E.O.Z.C. en als je eenmaal met het "virus" besmet bent kom je er niet zo makkelijk vanaf.

Tot ziens op het zwembad!!