| Instructeurs / Trainers |

Sabine Denissen - Jonkers

Ik ben Sabine Denissen- Jonkers.

Ik ben geboren op 2 maart 1974 en ik woon sinds september 2013 in Oirschot met mijn man Guido en onze twee zonen, Pepijn en Floris. In het dagelijks leven ben ik docente lichamelijke opvoeding op het Kempenhorst College. 

Toen ik 9 jaar oud was ben ik begonnen met wedstrijdzwemmer bij de Tilburgse watervrienden. Ik ben daar gestopt toen ik 28 jaar oud was. Dat was net als Eozc een hechte vereniging. ik heb daar heel wat leuke reisjes meegemaakt. Zo ben ik in Italië, Portugal, Oostenrijk, Frankrijk en Estland geweest om daar mee te doen aan internationale wedstrijden. We gingen dan met 10 dames en 10 heren uit heel Nederland daar naar toe en dat was erg gezellig.

Sinds augustus 2013 ben ik lid geworden van deze vereniging. Op dit moment geef ik training aan de swimkicks en daarnaast zwem ik zelf bij de masters en ik begeleid en zwem mee met de wedstrijden.

Ik zit pas net bij de EOZC, maar ik heb het erg naar mijn zin. Ze hebben me goed in de groep opgenomen. Ik vind het weer heerlijk om trainingen te geven en ook is het weer heerlijk om zelf te zwemmen.

In mijn eigen vrije tijd vind ik het erg gezellig om op stap te gaan en leuke dingen te doen met vriendinnen, mijn man en kinderen. Ik ga graag op vakantie of een weekendje weg.

Tot ziens op het zwembad!!