| Instructeurs / Trainers |

Marlijne de Graaf

MarlijneHee, ik ben Marlijne de Graaf. Ik ben geboren op 21 november 1994 in Eindhoven, maar ik woon al heel mijn leven in Oirschot.

Toen ik 4,5 jaar was ben ik begonnen met zwemmen bij EOZC. In het begin vond ik het nog niet zo leuk, maar nadat ik eenmaal mijn C had gehaald besloot ik om toch door te gaan met zwemmen. Daarna heb ik nog zwemvaardigheid gehaald, snorkelen 1,2,3 en kunstzwemmen 1. Ook heb ik in die tijd recreatieve wedstrijden gezwommen. Dat vond ik ook heel erg leuk om te doen en het was altijd heel gezellig. Nadat ik mijn zwemvaardigheid gehaald heb ben ik in Oirschot bij de recreanten gaan zwemmen. Sinds zomer 2009 geef ik ook zwemles. Ik vind het echt heel leuk om te doen en heb er zeker geen spijt van!

Ook ga ik al een hele tijd elk jaar mee op zwemkamp en dat vind ik ook heel erg leuk!!!

Naast school en zwemles geven heb ik ook nog een folderwijk en ga ik wel eens oppassen. Maar natuurlijk heb ik ook nog wel vrije tijd. Ik zit op paardrijden en vind het verder het leuk om te lezen, films te kijken, te computeren, gezellig iets te gaan doen met mijn vriendinnen (bijvoorbeeld naar de stad), of gewoon lekker een dagje op de bank hangen en niks doen. Helaas heb ik daar niet zoveel tijd voor, want ik zit op het VWO en moet dus hard leren.

Ik hoop dat ik jullie nog vaak zie en wens jullie heel veel plezier met zwemmen bij EOZC!!