| Instructeurs / Trainers |

Franka Louwers

Mijn naam is Franka Louwers, op 2 juli 1992 ben ik op de wereld gezet. Ik ben woonachtig in Oirschot en in Boxtel. In Oirschot bij mijn ouders en in Boxtel bij mijn vriend Rens.

Toen ik 11 jaar oud was ben ik begonnen met zwemmen bij EOZC. Ik ben meteen begonnen in de wedstrijdgroep en kreeg daardoor ook gelijk een startnummer waarmee ik wedstrijden kon gaan zwemmen. In 2006 ben ik zelfs begonnen met Brabantse Kampioenschappen, omdat ik limiet na limiet zwom. In die tijd was mijn beste slag de rugcrawl en heb daardoor ook hele goede resultaten gehaald op de Brabantse Kampioenschappen. Mijn hoogste klassering was 5e van Brabant. Waar ik op dat moment natuurlijk super trots op was.

Ik ben in 2009 gestopt met zwemmen omdat ik het erg druk had met school. Dit tot grote teleurstelling voor mezelf. Omdat ik altijd heb willen blijven zwemmen. In 2013 heb ik de draad weer opgepakt om weer te gaan zwemmen.

Het bleef niet alleen bij zwemmen, ik ben in die tijd ook les gaan geven. Dit omdat ik mijn zwemleraar papieren op school gehaald heb. Ik geef nu nog training aan de swimkick en de kweekbak van de wedstrijdgroep en dit doe ik met erg veel plezier.

Ik hoop jullie nog vaak te zien op het zwembad. En als jullie vragen hebben stel ze gerust daan ben ik voor!

Tot op het zwembad!