| Instructeurs / Trainers |

Anne van de Laar 

anneIk ben Anne van de Laar, geboren op 30 mei 1989 in Oirschot en sinds 2000 lid van EOZC. Lang geleden heb ik mijn A diploma en B diploma gehaald, en op mijn 11e besloot ik dat ik bij EOZC verder wilde met diploma C, de andere diploma's volgden al snel.
Omdat EOZC zo'n gezellige club is, ben ik na het halen van mijn diploma's gaan wedstrijdzwemmen.
Inmiddels ben ik leerling-instucteur en ik hoop aankomende zomer (2008) het zwemleider-A diploma te halen. Ik ben ik geen startnummer meer, omdat in doordeweeks in Nijmegen woon, maar in het weekend kom ik altijd graag terug om zwemles te geven!
Binnen de zwemclub ben ik ook nog lid van de projectgroep van de juniorclub en help mee met het discozwemmen en het organiseren van het zwemkamp.
Naast mijn bezigheden bij deze superleuke zwemclub studeer ik Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde in Nijmegen. Verder werk ik als overblijfjuf en oppas in Nijmegen, en ik werk ik in het verpleeghuis ‘Liduina' in Boxtel.
Als ik geen zwemles geef en niet werk of studeer vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vriendinnen, te stappen, te shoppen, film te kijken of muziek te maken.
Ik hoop dat ik nog heel lang actief kan zijn binnen EOZC!