| Bestuur |

Alexander Schiebroek

Alexander SchiebroekHallo, ik ben Alexander Schiebroek, sinds voorjaar 2010 bestuurslid bij de zwemclub. In het bestuur heb ik een algemene rol, maar richt me met name op het versterken van de financiele positie van de vereniging. Dit gaat dan via contacten met de KNZB, de gemeente Oirschot, de uitbaters van het zwembad (LACO) en uiteraard met de leden.

Ik ben geboren in Best en woon na heel wat jaartjes Randstad sinds 2001 in Oirschot. Ik ben getrouwd met Minke en heb 3 kinderen. Emmy won in 2010 de eretitel Zwemster van het jaar, voor mij aanleiding om me bij het bestuur te melden. Bram is lid sinds 2016 en Lotte al sinds een paar jaar eerder. Alle drie zitten ze in de wedstrijdgroep, ik doe zelf mee bij het Trimzwemmen.

Ik ben ondernemer in duurzame energie, wij promoten en verkopen energiedaken waarmee met zonnewarmte een gebouw van gas- en electrakosten kan worden verlost. Zie verder www.energiedak.nl. Ook ben ik betrokken bij een initiatief om Oirschot van groene stroom te voorzien, via www.stroomweide.nl . Duurzamer leven is zeg maar "mijn ding" onder het motto "Als wij het niet doen, wie doet het dan wel?!". Hiernaast besteed ik graag een deel van mijn vrije tijd aan mijn stichting waarmee ik microkredieten beschikbaar stel aan meisjes in India die daarmee kunnen studeren en zo de basis leggen voor een veel betere toekomst. Zie hiervoor www.thomasstichting.nl.

Groetjes Alexander