| Veelgestelde vragen |

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen van onze leden. Een aantal van deze vragen zullen wij op deze pagina beantwoorden.

Zijn er deze week nog zwemlessen of is het al vakantie?
Deze informatie kunt u vinden in de agenda (informatie - agenda).
Hierin staat de planning voor het hele zwemseizoen vermeld.

Kunnen jullie ons vertellen wanneer er wedstrijden zijn?
Deze informatie kunt u vinden in de agenda (informatie - agenda).
Hierin staat de planning voor het hele zwemseizoen vermeld.

Mijn kind heeft zijn/haar diploma behaald en wil nu stoppen met de zwemlessen.
U kunt uw kind afmelden door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@eozc.nl

Mijn kind heeft het Diploma C behaald. Stopt het lidmaatschap van E.O.Z.C. automatisch?
Nee, u dient altijd zelf het lidmaatschap bij ons op te zeggen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@eozc.nl. Ontvangen we geen afmelding van u dan gaan wij ervan uit dat uw kind blijft zwemmen bij de juniorclub of de jeugdclub. Het is na het behalen van Diploma C immers mogelijk om door te gaan voor zwemvaardigheid, snorkelen of recreatief zwemmen.

Kan ik een keer op het zwembad naar mijn kind komen kijken?
Ieder kwartaal organiseren wij een info- en kijkdag. Wat dit precies inhoudt kunt u nalezen onder het kopje kijkdag (mogelijkheden - diploma C - kijkdag). De exacte data kunt u terugvinden in de agenda (informatie - agenda).

Is de K.N.Z.B. contributie verplicht, ook al zwem ik geen wedstrijden?E.O.Z.C. is aangesloten bij de K.N.Z.B., hierdoor zijn we verplicht om per lid jaarlijks contributie af te dragen. Deze contributie wordt jaarlijks geïncasseerd in januari of bij een nieuw lidmaatschap. De tarieven van de K.N.Z.B. contributie wordt jaarlijks opnieuw geïndexeerd en zijn te vinden via het kopje tarieven (informatie - tarieven).  

Wanneer moet mijn kind met kleren zwemmen en wat zijn de kledingeisen?
De kledingeisen staan vermeld onder het kopje kledingeisen (mogelijkheden - diploma C - kledingeisen). Iedere eerste week van de maand en tijdens de kijkdag wordt er met kleren aan gezwommen. De exacte data kunt u terug vinden in de agenda (informatie - agenda).

Mijn kind zwemt bij de juniorclub of jeugdclub, moet hij/zij daar ook met kleren zwemmen?
Zwemt uw kind bij de juniorclub of jeugdclub bij zwemvaardigheid dan wordt er tijdens de kijkdag en iedere eerste zaterdag of donderdag van de maand met kleren aan gezwommen. Zwemt uw kind 2x per week, dan zwemt hij/zij maar 1 keer in de desbetreffende week met kleren aan. De exacte data kunt u terug vinden in de agenda (informatie - agenda). Een uitzondering op bovengenoemd regel zijn de groepen recrea, swimkick en speedo. Zij zwemmen niet met kleren aan.

Mag mijn kind een proefles volgen bij de juniorclub of jeugdclub?
Wanneer uw kind een keer mee wil zwemmen bij de juniorclub of de jeugdclub is dat zeker mogelijk. Voor een gratis proefles kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar juniorclub@eozc.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.