| Recent nieuws |
activiteit activiteit  algemeen algemeen  wedstrijd wedstrijd  
Borstcrawlcursus E.O.Z.C.
28-12-2017 10:21

Nieuw bij E.O.Z.C.: borstcrawltraining!

De borstcrawl. Het ziet er zo makkelijk uit, maar het blijft lastig…

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wil je op 30 juni meedoen de Triatlon “Het Groene Woud”? Of heb je eigenlijk altijd al beter willen leren zwemmen? E.O.Z.C. biedt je nu de kans om deel te nemen aan onze speciale ‘borstcrawltraining’.

De borstcrawltraining is voor iedereen die de borstcrawl techniek goed wil leren beheersen of verbeteren: van de recreatieve zwemmer die wekelijks lekker zijn baantjes wil afleggen, tot aan de sportieveling die een triatlon of een open water wedstrijd op zijn of haar verlanglijstje heeft staan. Deelname aan deze trainingen is een uitstekend opstapje richting sneller of langer onafgebroken zwemmen.

Eind februari start E.O.Z.C. met speciale borstcrawltraining voor volwassenen. In 12 weken wordt je techniek naar een hoger niveau getild onder leiding van onze erkende instructeurs. Er is veel tijd voor individuele aandacht tijdens de lessen. Maar ook als je aan je conditie wil werken zijn deze trainingen nuttig en leerzaam.

De trainingen worden verzorgd in het zwembad van Laco sportcentrum Oirschot en vinden plaats op zaterdagochtend van 07.30 uur tot 08.30 uur.

Voor deelname aan deze training vragen wij een bijdrage van € 150,- Hierin is entree tot het zwembad inbegrepen. 

Wil je graag deelnemen aan de borstcrawlcursus dan kun je het inschrijfformulier (website E.O.Z.C.) downloaden en ingevuld mailen naar info@eozc.nl

Nieuws