| Recent nieuws |
activiteit activiteit  algemeen algemeen  wedstrijd wedstrijd  
Borstcrawlcursus 2019
10-01-2019 10:21

Borstcrawlcursus voor volwassenen.

De borstcrawl. Het ziet er zo makkelijk uit, maar het blijft lastig…

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wil je op 6 juli meedoen aan Triatlon “Het Groene Woud”? Of heb je eigenlijk altijd al beter willen leren zwemmen? E.O.Z.C. biedt je nu de kans om deel te nemen aan onze speciale ‘borstcrawlcursus’.

De borstcrawlcursus is voor iedereen die de borstcrawl techniek goed wil leren beheersen of verbeteren: van de recreatieve zwemmer die wekelijks lekker zijn baantjes wil afleggen, tot aan de sportieveling die een triatlon of een open water wedstrijd op zijn of haar verlanglijstje heeft staan. Deelname aan deze trainingen is een uitstekend opstapje richting sneller of langer onafgebroken zwemmen.

16 maart 2019 start E.O.Z.C. met een speciale borstcrawlcursus voor volwassenen. In 12 weken wordt je techniek naar een hoger niveau getild onder leiding van onze erkende instructeurs. Er is veel tijd voor individuele aandacht tijdens de lessen. Maar ook als je aan je conditie wil werken zijn deze trainingen nuttig en leerzaam. De trainingen worden zaterdagochtend (7:30 - 8:30 uur) verzorgd in het zwembad van Laco sportcentrum Oirschot. 

Is je interesse gewekt en wil je deelnemen aan de borstcrawlcursus dan is het inschrijfformulier te downloaden op onze website. Het inschrijjformulier kan je vervolgens mailen naar info@eozc.nl. De kosten voor de borstcrawlcursus zijn €120.