| Recent nieuws |
activiteit activiteit  algemeen algemeen  wedstrijd wedstrijd  
Schoolzwemkampioenschappen 2018
25-10-2018 22:58

Schoolzwemkampioensschappen

Op zondag 11 november 2018 worden voor de 7e keer de  Oirschotse schoolzwemkampioenschappen georganiseerd voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Oirschot. 

De schoolzwemkampioenschappen is een sportieve schoolstrijd waarbij kinderen van de verschillende basisscholen (groep 3 t/m 8) in de gemeente Oirschot op een leuke en speelse manier kennis maken met de zwemsport.

De kinderen zwemmen tijdens de schoolzwemkampioenschappen twee individuele afstanden (schoolslag en vrije slag) en twee teamestafettes en strijden zo mee voor de titel schoolzwemkampioen van de gemeente Oirschot.

De organisatie van de Oirschotse schoolzwemkampioenschappen is in handen van zwemvereniging E.O.Z.C. (Eerste Oirschotse Zwemclub). Het schoolzwemkampioenschap is een uiterst gezellige mogelijkheid om kinderen op een sportieve manier met elkaar in contact te laten komen en geeft een positieve bijdrage aan de beweging van het kind.

Inschrijven voor deelname:
Inschrijven kan tot 8 november via de website: www.eozc.nl .
Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Wel is minimaal het B-diploma verplicht.

De kinderen worden de gehele dag begeleid door vrijwilligers van E.O.Z.C. . Er zullen tijdens wedstrijden momenten ingelast worden waarbij de kinderen wat te drinken en iets lekkers aangeboden krijgen. 
De ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen de wedstrijd nabij volgen vanaf banken en stoelen in het zwemgedeelte.

Zijn er vragen over deze dag dan horen wij het graag; mail naar evenementen@eozc.nl