| Juniorclub |

De Juniorclub

De Juniorclub is speciaal voor kinderen t/m 12 jaar die het zwemdiploma B of C hebben behaald en graag verder willen in de zwemsport.

De Juniorclub biedt vele mogelijkheden om de zwemtechniek, conditie en verschillende diploma's te behalen.

De verschillende stromingen binnen de juniorclub zijn:

  • Zwemvaardigheid
  • Swimkick
  • Recreagroep

Zwemvaardigheid

Na het behalen van het zwem ABC kan je de zwemvaardigheid verder verbeteren met het behalen van de zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3. Hierbij worden slagen zoals de vlinderslag, polocrawl, samengestelde ruglsag en onderdelen van zwemmend redden aangeboden.

Swimkick

Vind je wedstrijdzwemmen leuk dan is de swimkick iets voor jou. Bij de swimkick staat het wedstrijdzwemmen centraal en is er de mogelijkheid om aan wedstrijden deel te nemen. Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan de conditie en verbetering van de wedstrijdslagen.

Recreagroep

Bij de recreagroep wordt er op een speelse manier gewerkt aan de conditie en zwemtechniek. Hierbij worden spelelementen en estafettes gebruikt.

Daarnaast bieden we alle kinderen van de juniorclub de mogelijkheid om drie snorkeldiploma's te behalen. Voor meer informatie over snorkelen kijk bij het tabblad snorkelen.

Als de kinderen van de juniorclub een leeftijd van 12 jaar hebben bereikt stromen zij automatisch door naar de jeugdclub. Voor meer informatie over de jeugdclub, kijk onder mogelijkheden naar het kopje jeugdclub. Daar vind u meer informatie over de jeugdclub.

Wilt u gebruik maken van een proefles bij de Juniorclub, dan dient u zich eerst aan te melden via juniorclub@eozc.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.